Domačija Knez

Domačija Knez

 • 11.10.2016
  Domačija Knez

  Anita Klemše, vzgojiteljica
  Veliko dam na svoje počutje in videz, bodisi notranji, kakor zunanji. Spoštujem svoje telo, zato se rada vračam in poslužujem tistemu, kar nam nudi narava. Z naravno kozmetiko Knez sem izredno zadovoljna. Saj pusti koži da diha, se lepo vpije, ne pušča madežev in rdečice. Kar je pa najbolj pomembno moja koža na otip in videz deluje kakor svilnata, pomlajena, napojena, navlažena in sijoča.

  Kakijevo mazilo me je presenetilo že po nekaj namazih, saj mi je učinkovito pomagalo pri težavah
  s suho kožo na stopalih ter določenih predelih kože, sedaj pa je koža ponovno mehka, prožna ter neboleča.
  Kot vzgojitejica v vrtcu, v službi veliko stojim in hodim. Z rednim mazanjem so se moje težave umirile ter izginila je tudi bolečina ter napihnjenost/napetost v spodnjem delu nog, saj si vsak večer redno mazilo namažem od stopal do kolen.
  Kremo uporabljam približno osem mesecev in jo mislim še naprej uporabljati, saj se vztrajnost zmeraj lepo obrestuje.

 • 11.10.2016
  Domačija Knez

  Ingrid Fikfak vzgojiteljica
  Čista in negovna koža je prvi očesni stik s sogovornikom, zato je zelo pomembno kaj privoščimo naši koži. Naravna kozmetika je vedno bolj cenjena in veliko ozaveščenih moških in žensk posega po njej.
  Kakijevo mazilo je moja izbira, saj mi nahrani in osveži kožo. Ob morju, kjer burja želi kazati svojo moč, ji ščit postavi ravno Kakijevo mazilo. Sprehodi so tako samo za zdravje in lepoto odlična kombinacija z izbiro mojega mazila.

 • 11.07.2016
  Domačija Knez

  Zadovoljna uporabnica naravne kozmetike Knez

  Zadovoljna uporabnica naravne kozmetike Knez

  Jasna Vučko, samostojna podjetnica
  Naravno kozmetiko uporabljam že pet mesecev. V tem času je sprememba na moji koži očitna. Pri nakupu sem se odločila za vse tri izdelke, saj le s popolno nego, pridem do željenega rezultata. Imam problematično, mešano kožo, katera se mi tekom meseca spreminja. Občasno se mi pojavljajo tudi aknice, katerih posledic se zlahka ne znebim. Ob že sami uporabi olčnega pilinga, čutim razliko v mehkobi in navlaženosti kože. S pomočjo kakijevega mazila, katerega si nanašam vsako noč, se je stanje rdečice in suhe kože okoli lic in nosu presenetljivo izboljšalo, stanje aknastih tvorb pa hitreje izveneva. Čez dan za obraz in roke in pod makeup pa uporabljam Artičokino kremo, saj je zelo lahka, se hitro vpije in se jo skoraj da ne občuti na koži.
 • 01.07.2016 0
  Domačija Knez

  Zadovoljna uporabnica naravne kozmetike Knez

  Zadovoljna uporabnica naravne kozmetike Knez

  Vida
  Moram priznati, da sem na moje presenečenje zelo zadovoljna. Saj se na tržišču najde veliko naravnih izdelkov, kateri nimajo pravšnjega učinka na našo kožo in je njihov delež naravnih snovi zelo majhen. Življenje nas pogosto preseneča z naključji.
  Tako sem tudi jaz, čisto slučajno, izvedela preko prijateljice, za kozmetično linijo Knez. Takoj sem bila navdušena nad njihovimi izdelki, saj so kot prvo, sto procentno naravni, kar je zame izredno pomembno, kot drugo pa so naši, slovenski.
  Imam precej suho kožo, veliko časa preživim na odprtem, in mi dosedanje kreme niso pomagale. Saj sem si jih mogla neprestano nanašati.
  Artičokina krema je izredno vlažilna, poleg tega, da se lepo vpije v kožo, je tudi obstojna. Koža ne deluje zamaščena, ampak pomlajena, lepa, gladka. Sledi suhe razpokane kože ni več, jo pa zato nadomešča lepa barva moje kože. (Roke si namažem le nekaj krat na dan, obraz pa v jutranjuih urah. Najbolj sem zadovoljna, ko si po nežni kopeli, privošim in namažem vso telo, koža je takoj po nanosu bolj prožna, napojena, na otip mehkejša)

Strunjan

 • 28.10.2016 teden
  Strunjan

  Domačija Knez

  Domačija Knez

  rezervacijo epartmaja pri nas si zagotovite možnost , da skupaj z nami obirate kakije, oljke in vmes si ogledamo še Strunjanske lepote (soline, laguno, pinijev devored, najvišji plišast klif na Jadranu, mesečev zaliv,... ) vmes pa tudi poiskusimo strunjanske dobrote.
 • 20.07.2016
  Strunjan

  Club Prima

  Club Prima ni le spletna stran, namenjena vsem, ki iščete uporabne informacije in ponudbe, prilagojene vašim željam in potrebam. Je več kot to. Club Prima je prostor, kjer se povezujemo in združujemo; je skupnost, v kateri ustvarjamo, se učimo in rastemo skupaj.

  http://club-prima.si/
 • 01.07.2016
  Strunjan

  Naravna kozmetika Knez izvira iz Strunjana

  Naravna kozmetika Knez izvira iz Strunjana

  3 sestavine, več stoletji tradicije in učinki, ki se jih ne bi sramovala največja imena v svetu kozmetike.

  Večnamensko Kaki mazilo za nego, regeneracijo in zaščito kože,
  Artičokino kremo za nego obraza in telesa
  Oljčni kremni piling za obraz.
dimedia

© 2016 Sva prava pridržana. KNEZ