Opis Apartmaja

Apartmaji Knez se nahajajo v čudovitem naravnem okolju.

 Vsi apartmaji imajo TV sprejemnik,  centralno kurjavo, klima napravo in kuhinjo. Opremljeni so tako, da se v njih nadaljuje sproščenost zunanjega sveta. Pozitivna energija okolja se občuti tudi v naših prostorih.

Gostje imajo v naših v apartmajih občutek velike sproščenosti, kar je posledica dobrega počitka in mirnega spanca. Vsi apartmaji so radiestezijsko pregledani s sistemom instrumentalne radiestezije mednarodno priznanega podjetja FULL-POINT .

Tudi sama ležišča so opremljena z žimnicami iz naravnih materialov kot so kokos, lateks in bombaž, ob tem pa je posebnost opreme ležišč zaščita Biodispozitiv, ki poleg zaščitne funkcije pred geopatogenimi sevanji, s svojim naravnim poljem stimulira ljudi k dobremu spancu. Seveda je ležišče opremljeno tudi z anatomskimi vzglavniki, ki vam dodatno nudijo pravilni položaj vratnih vretenc in s tem prijetno spanje.

In za konec še tole...

Vseeno je ali verjamete v vitalne sile ali ne. Vabimo vas, da nas obiščete in prepričali se boste, da vam bo bivanje pri nas lahko veliko prineslo.

Vabljeni, ne bo vam žal.

  Pošljite povpraševanje
dimedia

© 2016 Sva prava pridržana. KNEZ